fbpx

Brændt vinreol af paller – 800 kr.

Rustikke vinreolen

Det rustikke nordiske interiør er blevet en trend i de danske hjem. Plankeborde og trallebænke er blevet det nye, men hvorfor stoppe der? Du kunne jo få en vinreol af paller..

 

Brændt og lakeret vinreol- 800 kr.

Vinreol af paller

Mange har loungesofaer på terrassen eller altanen, som er lavet af paller, men det er ikke det eneste man kan lave af dem. Du kan få en vinreol af palle,ikke kun til at sætte dine vine i, men også til at hænge dine vinglas. Det er ikke kun et smukt møbel, men også et funktionelt et. Efter vinreolen er skåret til, bliver den brændt jævnt over det hele for at give den et tre rustikt look.

Når reolen er blevet brændt, bliver den lakeret for at få lidt ekstra glans. Du kan hænge din vinreol, hvorend du vil i din stue. Den er let at kombinere med andre rustikke møbler og kræver kun et par skruer.

Kombiner din vinreol med rustikke møbler

Hvis du endnu ikke har designet dit hjem færdigt, kan du sammensætte din flotte vinreol med en rustik trallebænk. En trallebænk er et meget råt skandinavisk møbel, der giver et spil til det ofte så polerede hjem. For at opnå det mest rustikke look, kan man med fordel smidde et skindtæppe over det.

Scroll til toppen