Rustikt bord til gril

Rustikt udekøkken med opbevaring til grill – 2.100 kr

Rustikt udekøkken

Hvis det er dig, som har fået tjansen at grille hakkebøffer og pølser derhjemme, så må du også have haft brug for mere plads til det hele. Når man står med 3 kg hakket oksekød og 2 poser pølser, men også skal have plads til grill udstyret, krydderierne samt fade til de færdigt grillede bøffer og pølser, så har man lidt pladsmangel.

Udekøkken af traller

Derfor kan det være smart at anskaffe sig et trallebord med hylder. På den måde kan du opbevare dine fade, tænger og krydderier på hylderne samtidigt med du kan have kødet og grøntsagerne klar til at smide på grillen. Derudover kan du hænge viskestykker og grillhandsker ude på siden af trallebordet på små kroge, så de er lette at tilgå.

Udekøkken med opbevaring

Det er et superflot møbel, som kan tåle at stå ude i alle fire årstider, og ikke kræver vedligeholdelse.Derfor er det både et praktisk møbel, der er let at holde, samtidigt med det er et anderledes og rustikt møbel, som giver din terrasse et skandinavisk præg.

Kombiner dit udekøkken med andre rustikke møbler

Du kan evt. kombinere trallemøblet med en brændt vinreol af paller, for at gennemføre det rå look af bæredygtige materialer. En vinreol er faktisk super praktisk på terrassen eller altanen når du får gæster. Du kan have alle de gode krydderurter og vine samt glas stående i reolen så du er klar til at byde gæsterne velkommen.

Scroll til toppen