trallebænk til spisebord

Trallebænke til restauranter – 1.200 kr.

Trallebænke til cafe

Trallebænke er det perfekte møbel til et flot spisebord, da det bringer det rustikke og nordiske frem. Den er god at sidde på og kan fås i forskellige længder og højder alt efter, hvad de skal passe til. Trallebænke er ydermere et bæredygtigt møbel, der kan holde i mange år og  kan anvendes både indenfor og udenfor.

Rustik bænk til spisebord

Er det f.eks. et barbord bænken skal passe til skal den naturligvis være højere end den normale siddehøjde på 45 cm. Dertil er en trallebænk nem at dekorere med et kraftigt hæklet tæppe eller et lammeskind.

Derudover er bænke specielt gode på restauranter, da der er mange gæster både grupper og enkelte personer, der skal kunne sidde på den i løbet af en dag.

restaurant2

Bænke lavet af traller

Hvis man som restaurant har investeret i trallebænke, signalere man også til sine gæster at man går ind for genbrug af materialer og hermed også støtter op om den bæredygtige tendens, der præger den danske møbelindustri.

Det giver en ekstra oplevelsesværdi som kunde at vide at man er med til at støtte en restaurant, der går op i bæredygtighed. Hvilket også er en god måde for virksomheden at brande sine værdier i form af mund til mund omtale fra gæsterne.

Scroll til toppen