Trallebænk til spisebord

Trallebænk til spisebord – 1.500 kr.

Trallebænk til spisebordet

En trallebænk til spisebordet er det perfekte nordiske møbel. Det kan tage tid at finde de rigtige spisebordsstole. Giv din spisestue et mere retro look og kombiner dit spisebord med en rustik trallebænk.  Den giver et nordisk look til din spisestue og er kombineret med et lammeskind, et super alternativ til en spisebordsstol. Komforten er god samtidig med man kan sidde flere ved bordet end man ville kunne med stole.

Rustik bænk af genbrugstræ

En trallebænk er et super fedt møbel til spisestuen, der også kan anvendes  som sofabord, hvis du vil skifte ud i interiøret derhjemme. Trallebænken kan også sættes udenfor på terrassen eller altanen, når du er færdig med den indenfor, så du kan sidde komfortabelt når du skal nyde din morgenkaffe. Du kan også bruge den som dekorations bord til dine blomster eller i entreen til dine sko.

Kombiner din trallebænk med andre rustikke møbler

For at bibeholde det rå look kan du sammensætte trallebænken med en vinreol af paller. Her kan du opbevare alle de gode vine eller pynte den med flotte blomster.

Du kan også mikse trallebænken med spisebordsstole i Tolix stil. Disse metal stole er med til at fuldende det rustikke nordiske look og er gode at sidde på.

Scroll til toppen