trallebænk fra raw circle

Trallebænk til haven – 1.200 kr.

Trallebænke til haven

En trallebænk til haven er et flot møbel og unikt møbel. Det er det første indtryk man giver sine gæster og det første man ser, når man kommer hjem fra arbejde. Derfor er det dejligt at have styr på sin forhave og gøre den imødekommende til eventuelle gæster.

Havebænk af genbrugstræ

Du behøver ikke grønne fingre for at smukkesere din have. Det er faktisk ganske enkelt at pifte den lidt op med noget brugskunst og nogle nordiske møbler. Køb dig først nogle farvestrålende blomsterkrukker samt brugskunst. Lanterner med hygge lys kan gøre underværker.. Men hvorfor ikke også anskaffe sig en flot rustik trallebænk?

Rustik bænk til haven

En trallebænk er et super effektivt redskab, der kan skabe mirakler selv for dem der ikke har meget forstand på indretning. Det er en bænk, der er let at sammensætte med diverse bolig interiør og passer til alle farver. Derudover er en trallebænk lavet af bæredygtigt genbrugs træ fra stillads pladser, hvor de har stået ude i flere årtier.

Det er en hårdfør bænk, der kan holde til alt slags vejr og ikke kræver nogen form for vedligeholdelse / – Jonas Christiansen

Dekorer din trallebænk

Pynt din trallebænk med nogle hynder og et plaid. Du kan gøre det meget rustikt med et lækkert lammeskind pyntet med et par flotte puder. For at opnå et mere nordisk look, kan du købe et langhåret gedeskind og sammensætte det med nogle boheme lanterner og nogle blomster i stærke farver, der kan bryde den simple stil.

For at opnå et endnu mere imødekommende look, kan du sammensætte din trallebænk med mørk beton taburet

Scroll til toppen