trallebænk til altanen

Trallebænk med hylde til altan – 1.500 kr

Trallebænk med hylde

En Trallebænk med hylde til altan er et praktisk og miljøbevidst valg. Hvis du har en altan og ikke ved hvordan du skal indrette den fordi du er begrænset af plads, så kan du anskaffe dig en trallebænk med hylde. På den måde sætter du et rustikt nordisk præg på din bolig samtidig med du får et unikt møbel med en funktion.

Trallebænk med opbevaring

En trallebænk er yderst komfortabel at sidde på og kan kombineres med adskillige hynder og tæpper. Derudover kan du gemme dine puder og tæpper væk når du er færdig med at bruge dem og ligge dem på hylden. Du kan også pynte hylden med kurve, hvor du kan opbevare dine magasiner, til du skal bruge dem på en solrig dag.

Sammensæt din trallebænk med rustikke møbler

Når du er igang med at indrette din terrasse eller altan med rustikke møbler, så kunne du udvide sortimentet med en lys beton skammel og bord. Beton møbler kan ligesom trallebænke, tåle at stå ude og kræver minimal overfladebehandling. Når betonen bliver våd vil den blive mørkere, men det vil lysne op igen ligesåsnart betonen tørrer ind. Når man ikke bruger beton møblerne kan disse pyntes med krukker, lanterner eller andet bolig interiør.

Specifikationer: En trallebænk er lavet af ubehandlet fyrretræ, der ikke skal behandles eller vedligeholdes da træet allerede er hærdet af vind og vejr fra byggebranchen, hvor de har stået ude i årtier.

Scroll til toppen