fbpx

Mangler du et unikt og specielt spisebord? Hos Raw Circle laver vi sildebensborde i mange forskellige varianter og størrelser. Vi håndlaver alle vores sildebensborde i tæt samarbejde med kunden. På den måde er vi sikre på at du får netop det udtryk, som du ønsker. Det er kun fantasien, som sætter grænser hos os. Vi er et meget kreativt team og er derfor ikke bange for at prøve kræfter med det ukendte. Vi har mange års erfaring indenfor bygge og anlægs industrien. Derfor har vi arbejdet meget med sildeparket og ved derfor netop, hvad der skal til for at få de lækreste detaljer frem i det.

Rundt sildebensbord

Spisebord i sildeben

Sildeparket har været meget anvendt som gulv i gamle herskabsboliger og været et tegn på velstand. Hvorfor ikke anvende det som spisebord, hvor du kan byde dine gæster på middag? Vi anvender egetræsparket i alle vores sildebensborde, som sikrer dig en ensartet og glat overflade. Når vi arbejder med sildeparket sliber vi det altid ned af flere omgange og olierer det også af flere omgange. Dette giver dig et bord, som har næsten usynlige samlinger og efterlader et elegant og ensartet bord, der er glat som silke.

RUNDT SILDEBENSBORD

Runde spiseborde i sildeparket

I mange hjem kan du finde firkantede borde, men i mange hjem passer det bedre med et rundt bord. Derfor laver vi også en her del runde borde med forskellige typer af bordben. Du kan selv vælge, hvilken type bordben du skal have på dit bord. Vi har bordben i metal og i træ, som du kan vælge til dit sildebensbord. Du kan vælge imellem flere forskellige olieringer herunder, Hvid, Dark Coco og Sort. Det giver dig mulighed for at kunne matche vores sildebensborde med dit andet interiør.

Hvor mange kan der sidde ved et rundt bord?

Er du i tvivl om, hvilken størrelse dit bord skal være, kan du bruge vores guide nedenfor:

  • Bord til 4 personer: Ø 100
  • Bord til 6 personer: Ø 120
  • Bord til 8 personer: Ø160
  • Bord til 10 personer: Ø180

Scroll til toppen