fbpx
River table og epoxybord

Stort Rivertable optil 14 personer

Rivertables med helt op til 14 personer

Det er ikke alle, der kender til rivertables, men hos Raw Circle er vi helt vilde med disse unikke spiseborde af egetræsplanker og epoxy. Vi laver borde på bestilling og kan derfor skræddersy bordene til præcis de mål, som du ønsker. Det er dig, der bestemmer farven og udtrykket i dit bord. Vi er vilde med nye udfordringer og ikke et bord er ens. Derfor kan du finde mange forskellige borde i bores sortiment. Vi har lavet mange forskellige typer af rivertables alt fra et lille sidebord på 40cm til et stort spisebord til 14 personer. Det er meget forskelligt, hvilken type bord, man vil have derhjemme.

Hvilken træsort skal dit rivertable være i?

Nogle er på jagt efter et bord med mørkeplanker, der skal matches med mørke spisebordsstole og andre vil have bordet i så lyst træ som muligt. Derfor giver vi dig den unikke mulighed at skræddersy dit eget bord. Vi har planker i Egetræ, Elmetræ, Akacietræ, Valnød og meget mere. Det er dig selv, som sætter grænserne og ved, hvad der passer ind i netop dit hjem. Derfor har vi heller ikke nogle faste priser på vores borde, men vi sætter prisen efter, træsorter og størrelsen.

Lyse rivertables med vandbaseret epoxy

Ønsker du et lyst bord anbefaler vi at du vælger en lys farve til din river. Har du megetmørke møbler i dit hjem, vil vores akacietræ eller mørk olieret egetræ være det perfekte valg med en mørkere farve i riveren. Det er meget moderne at have en sort river til mørkt akacietræ, der har en lys strand i midten. Men en lyst bord i egetræ med en stærk blå farve er bestemt også et smukt og solidt valg til et sofabord eller spisebord.

Personlige epoxyborde

Skab et personligt bord, som ingen andre i verden har. Vi har laver borde med epoxy og derfor kan du lave dit eget personlige præg på bordet. Vil du f.eks. have nogle sten, muslinger blomster, smykker, hundetegn, hestesko eller noget helt andet i dit bord, så kan vi støbe det ned i din river. På den måde vil du have mulighed for at gøre dit bord unikt og personligt. Det kan også være nogle gamle smykker, som du har arvet, eller din signatur vi kan brænde ned i træet. Det er dig selv, der sætter grænser for kreativiteten.

Scroll til toppen