fbpx

Stort epoxy spisebord i amerikansk valnød

Plankebord med epoxy

Vi har netop leveret dette helt fantastiske spisebord med tilsvarende bænk. Bordet er fremstillet i tæt samarbejde med kunden. Hos Raw Circle sætter vi vores kunders ønsker meget højt. Derfor har kunden selv valg at dette bord skulle udformes i amerikansk valnød. Amerikansk valnød er kendt for sin lange og ensartede årestruktur, der giver et eksklusivt udtryk, når de bliver olieret. Valnød anvendes meget ofte i møbelindustrien, da det er en lækker træsort at arbejde med og at se på.

Valnød plankebord

Bordet blev efter kundens ønske fyldt med epoxy mellem plankerne, for at samle bordet på en unik og elegant vis. Vi anvender udelukkende vandbaseret epoxy, så det er ikke giftigt på samme måde, som i gamle dage. Vi hylder alle træets unikke særpræg. Derfor ønskede kunden også at bibeholde træets naturlige former, så man fortsat kunne alle dage. se de organiske buede kantsider.

Valnød plankebord

Bænk til et plankebord

Hos Raw Circle kan vi også lave en plankebænk som matcher bordet. I dette tilfælde ønskede kunden en bænk i matchende træsort som deres nye epoxybord og i tilsvarende længde. Ligesom vores plankeborde, kan du også selv vælge bænkens udtryk i forhold til kanter og farve. Vi syntes at det ser super fedt ud, når en bænk er lavet af én samlet planke fremfor af flere sammensatte.

En plankebænk er let at vedligeholde, hvis man passer godt på det. Du kan give den en omgang olie, hvis den ser ud til at virke tør i overfladen. Dette skal kun gøres 1-2 gange årligt. Vi oliere vores borde af flere omgange, så træet bliver mættet ordentligt inden vi vokser det til sidst.

Har du nogle forespørgsler? Så udfyld kontaktformularen, send os en mail på [email protected] eller ring til os på tlf. 31 37 30 52.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen