fbpx

Bord af kabeltromler

Kabeltromler bruges af elektrikere og andre håndværkere til at trække ledninger. Vi genbruger byggematerialerne og omdanner dem til smukkemøbler. Dette spisebord af kabeltromler er helt unikt, da ikke én kabeltromle har den samme patina og brænding. Når vi laver et spisebord så brænder og lakerer vi det for at gøre det mere modstandsdygtigt, men vi bevarer alle de unikke knops kabeltromlen har fået i sin levetid. Få dig et råt og rustikt vintage spisebord, som har patina og vær med til at støtte op om genbrug og vær med til at at stoppe spild af træ.

kabeltromlebord

Spisebord af kabeltromler

Et rundt spisebord af kabeltromle er super praktisk i et lille hjem, da det fylder mindre og er lettere at flytte rundt på end et plankebord. Det er let at sætte sammen med nogle rustikke spisebordstole og du behøver ikke dækkeservietter når du skal spise. Kabeltromlerne kan fås i forskellig diameter og i forskellig højde afhængig af, hvad der efterspørges. De mest anvendte mål er 90cm – 110cm i diameter og i en højde på 70 cm.

Du kan sammensætte bordet med andet rustikt interiør, som f.eks. en krydderihylde af paller eller nogle trallemøbler. Bæredygtige materialer som bolig interiør er blevet meget eftertragtet og giver et unikt look i alle hjem.

Scroll til toppen