fbpx

Spisebord af én planke i Pachyloba

Plankebord af én stort planke

Hvis du søger et helt unikt spisebord i planker, så bør du investere i et Pachyloba bord. Denne træsort er meget hårdfør og fås i op til 7 cm i tykkelsen. Disse skiver af unikt afrikansk træ er hver især helt specielle.

Afrikanske plankeborde — Pachyloba

Vi har fået nogle hjem, der har det flotteste krøllede mønster i barkkanten. De er Cognac farvede, når de bliver olierede og passer perfekt til eksempelvis cognac farvede 7’er stole. Du får et bord, som ingen andre har og kan selv bestemme længden.

Plankeborde på mål — Vær med til at designe dit eget bord

Vi skræddersyr alle vores møbler til vores kunder. Du er derfor med til at sætte dit eget præg på dit nye spisebord. Hvis du vil have træet i én planke er det forskelligt, hvor brede de er. Nogle er 80 cm andre er mellem 90-100 cm. Alle har forskelligt farvespil i kernen, men er helt igennem smukke.

Afrikanske træsorter — Få et plankebord i en hård træsort

En af fordelene ved at købe et spisebord i Pachyloba planker er at du ikke skal bruge mere end én planke fordi de er så tykke og brede. De er meget hårdføre og kan tåle alt, som hverdagen kan bringe med sig. Du kan faktisk også bruge det udenfor, som havebord. Hvis du gerne vil bruge det som havebord, kan du bare lade det stå ude, for at give det en mere grålig patinering, som eksempelvis teak træ får med tiden. Hvis du gerne vil bevare gløden i træsorter, kan du give det havemøbel olie. Det vil give træet sin farve igen og holde det flot i en lang tid.

Vedligeholdelse af plankebord — Vi hjælper dig

Det er super nemt at vedligeholde denne træsort og den er så smuk med sin livlige barkside og unikke mønster i kernen. Vi fylder alle revner og sprækker op med epoxy, så der ikke kan falde noget ned i revnerne. Det er også meget mere hygiejnisk på sigt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen