fbpx

Sofaborde i massiv træ

Runde sofabord i træ

Runde sofaborde

Hos Raw Circle har du mulighed for at bringe naturen indenfor med vores runde sofaborde af massive planker. Et elegant og rustikt sofabord som dette, kan man virkelig fornemme natur materialet. Træskiverne kan både være perfekt runde, men de kan også have andre former som gør dem helt unikke.

Kig forbi værkstedet i Lynge – vi får løbende nye træskiver og hvis du på udkig efter en specifik form, så vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde den perfekte træskive, som kan blive til dit nye sofabord eller sengebord. Ligesom vores plankeborder, kan vi også behandle træet med forskellige farver olie og tilpasse kanterne efter dine ønsker. De fleste af vores runde sofaborde er fremstillet af afrikanske træsorter, der ofte er massive og et godt stykke over 5 cm tykke.

Runde sofabord i massivt træ

Afrikanske træsorter

De fleste af vores runde sofaborde er lavet af afrikanske træsorter. De er massive og på den gode side af 5 cm tykke. Disse træsorter er sjove, fordi de er meget gamle træer, som man kan se åretegningerne i. Det giver noget historie og bidrager til noget autentisk interiør i et nordisk hjem.

Vi har disse træsorter:

  • Iroko træ
  • Wenge
  • Pachyloba
  • Sapele

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen