fbpx

Sofabord i flåde egetræ

Sofabord med epoxy

Sofabord i egetræ med epoxy

Vi er vilde med at lave sofaborde, der er skræddersyet til vores kunder. Dette bord er fremstillet i flådeeg, som er over 200 år gammelt fra slaget på reden. Vi har været så heldige at få nogle af de egetræer, der blev plantet til at fremstille skibe til flåden. Fordi træet er så gammelt, har det haft meget tid til at sno sig og få en masse flotte udfoldelser. Derfor er dette træ oplagt til et epoxybord.

egetræs sofabord med epoxy

Epoxy sofabord i røg farvet

Vi laver epoxyborde i mange forskellige farver, så du kan få et bord med præcis den nuance du ønsker. Farven på dette bord er den vi kalder smokey med et semi transparent udtryk. Mange vælger denne transparente nuance, fordi den ikke er for gennemtrængende. Alt efter, hvilken type bord og træsort du ønsker, kan vi lave epoxyen både massiv eller transparent.

Vær med til at designe dit eget epoxy sofabord

Ønsker du et bord, der er personligt fremstillet til netop dig med dine egne mål? Vi kan lave bordet efter præcis de mål du vil have. Du kan også selv vælge træsorter og bordbenene. Vi har en masse forskellige bordben at vælge imellem til sofaborde. Ønsker du et sofabord, som matcher et spisebord vi skal lave til dig, så kan vi give dig en mængderabat. Skriv derfor til os på vores kontaktformularer med dine ønsker. Du kan også kigge forbi vores showroom og værksted i Lynge. Her er vi altid igang med en masse ordre og vil også have nogle borde udstillet i showroomet.

Vi kan både levere, bære ind og montere bordet i dit hjem. Alt efter hvor du bor vil prisen varere.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen