fbpx

Sofabord med kabeltromler

Et sofabord af kabeltromler er det perfekte rustikke møbel til din stue. Kabeltromlerne har været i brug i byggebranchen i adskillige år og har derfor en historie med sig. Hvert bord er unikt og har sit særpræg. Nogle borde vil have flere hakker i sig end andre og farvenuancerne kan variere. Ønsker man et bord af en mørkere karakter, anvender vi tromler, som har stået ude længe og har opnået en mere grålig patinering. Ønsker man en kabeltromle, som er lysere med mere tydelige åre, bruger vi nyere tromler.

 

Mørk kabeltromle bord med stor hylde – 2.799 kr

Rustikt sofabord af kabeltromler

Alle borde brændes inden de bliver lakeret, for at lukke af for snavs og fedt. Bordet er ligeså smukt og unikt uden lakering, og det vil også være lysere. Det er et praktisk møbel, hvor det øverste bord kan tages af og sættes under for yderligere bordplads. Sætter du bordene oven på hinanden er der plads til at du kan ligge dine magasin blade og fjernbetjeninger ind under. Du kan også udsmykke bordet med stearinlys i hullerne, hvor pladerne har siddet sammen eller måske pynte det med en flot blomst.

Fortsæt den rå stil og kombiner din kabeltromle med en mørk krydderihylde til køkkenet eller en brændt vinreol af paller.

Scroll til toppen