fbpx

Kabeltromle sofabord

Vil du gerne have et rustikt bord af bæredygtigematerialer? Hos Raw Circle kan vi lave det perfekte sofabord, spisebord, sidebord, sengebord og meget andet ud af gamle kabeltromler. Vi er vilde med genbrug og at spare på ressourcer, derfor er et kabeltromlebord et unikt møbel. Der er aldrig to kabeltromler, som er ens og derfor vil der ofte være en farveforskel på dem. Nogle vil være mere grålige og andre mere brune i nuancen. Vi er vilde med at arbejde med kabeltromle, fordi man kan give dem mange forskellige udtryk.

sofabord af kabeltromler

Rustikt sofabord af kabeltromler

Vil du have et sofabord, hvor årene er trukket frem i træet, kan vi brænde den for dig inden vi overfladebehandler den. Men de fleste kabeltromler er flotte i de naturlige nuancer de er i. Vi sliber altid kabeltromlerne ned, så der ikke er splinter, men uden at ødelægge den flotte patinering, som tromlen har fået igennem mange år ved at stå ude.

Med et kabeltromlebord får du et bæredygtigt sofabord

Fordi kabeltromler står ude i mange år af gangen under byggeprojekter, vil de være mættet af vind og vejr. Vi overfladebehandler dog altid tromlerne med enten lak eller olie alt efter, hvilket udtryk kunden ønsker at bordet skal have.

Scroll til toppen