Sofaborde af brændt kabeltromle – 2.799

Et sofabord har mange facetter og former. Det skal både være stabilt og godt at sidde ved. Derudover skal du kunne sætte din kaffekop og kagetallerken på den. Derudover skal det også være godt at smække fødderne op på efter en hård dag. Derfor er man altid meget nøgtern med hvilket sofabord man vælger. Er du til et rustikt design og går ind for bæredygtighed, så burde du skaffe dig et sofabord af kabeltromler. Du kan sætte tromlerne ovenpå hinanden eller sætte dem for sig som to separate borde.

Kabeltromlebord der er brændt of lakeret
Kabeltromlebord der er brændt og lakeret.

Et kabeltromle sofabord kræver minimal vedligeholdelse og er super rustikt samtidig med det er enkelt og bæredygtigt. Kabeltromlerne bliver brændt og efterfølgende lakeret for at lukke overfladen. Bordet kan også laves i andre varianter som f.eks. bejdset og lakeret i mat eller glans.

Du kan evt. sammensætte bordet med en rustik brændt vinreol af paller, der komplementerer den brændte kabeltromle på en stilet måde. Begge møbler er af bæredygtige materialer fra byggebranchen og er derfor med til at øge brugen af genbrugstræ i møbeldesign industrien.

Specifikation: Et kabeltromlebord er lavet af fyrretræ. Et bord med 2 plader kan laves i højderne 38, 48, 58, 68cm og i diameter fra 70 cm og op efter.

Kan sættes sammen med

 1. Hej kan du give mig en pris på borde i 38-48 højde i mørk…… kan diameter være mere end 70 ? Mvh Karina

 2. Hej, super fede ting du laver. Vil gerne spørge på om det er muligt at bastille et brændt tromlebord I 70 centimeter? Hvilke højde laves det I?

  Hvor lang er din vinreol?

  Kan du evt. lave en hylde I samme materiale samme længde som skal side under vinhylden?

  Venligst,
  Charlotte

 3. Hej Rawcircle. Jeg skriver da min kæreste og jeg er flyttet i en ny lejlighed og vi leder efter et sofa bord, hvor vi kiggede lidt rundt på nettet og opdagede jeres rustikke kabeltromler og vi synes simpelthen de alt for fede! Vi vil derfor høre om det muligt at lave to kameltromler, lignende på billedet, i henholdvis størrelserne:
  1 bord: 70 i diameter og vi tænker 48 i cm
  2 bord: 50-60 i diameter (er det ikke passende?) og 38 i cm

  Vi tænker disse mål, så det ene er højere og større end det andet og man kan derfor have det ene bord under det andet, som vist på billedet i fremviser, er det muligt?

  Mvh magnus og emilie

Comments are closed.