Sofaborde af brændt kabeltromle – 875kr stk

Et sofabord har mange facetter og former. Det skal både være stabilt og godt at sidde ved. Derudover skal du kunne sætte din kaffekop og kagetallerken på den. Derudover skal det også være godt at smække fødderne op på efter en hård dag. Derfor er man altid meget nøgtern med hvilket sofabord man vælger. Er du til et rustikt design og går ind for bæredygtighed, så burde du skaffe dig et sofabord af kabeltromler. Du kan sætte tromlerne ovenpå hinanden eller sætte dem for sig som to separate borde.

Kabeltromlebord der er brændt of lakeret
Kabeltromlebord der er brændt og lakeret. Et bord koster 800 kr. og to koster 1.500 kr.

Et kabeltromle sofabord kræver minimal vedligeholdelse og er super rustikt samtidig med det er enkelt og bæredygtigt. Kabeltromlerne bliver brændt og efterfølgende lakeret for at lukke overfladen. Bordet kan også laves i andre varianter som f.eks. bejdset og lakeret i mat eller glans.

Du kan evt. sammensætte bordet med en rustik brændt vinreol af paller, der komplementerer den brændte kabeltromle på en stilet måde. Begge møbler er af bæredygtige materialer fra byggebranchen og er derfor med til at øge brugen af genbrugstræ i møbeldesign industrien.

Specifikation: Et kabeltromlebord er lavet af fyrretræ. Et bord med 2 plader kan laves i højderne 38, 48, 58, 68cm og i diameter fra 70 cm og opefter.

Kan sættes sammen med

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *