fbpx

Rustikt sofabord af kabeltromler

Et sofabord har mange facetter og former. Det skal både være stabilt og godt at sidde ved. Derudover skal du kunne sætte din kaffekop og kagetallerken på den. Derudover skal det også være godt at smække fødderne op på efter en hård dag. Derfor er man altid meget nøgtern med hvilket sofabord man vælger. Er du til et rustikt design og går ind for bæredygtighed, så burde du skaffe dig et sofabord af kabeltromler. Du kan sætte tromlerne ovenpå hinanden eller sætte dem for sig som to separate borde.

Sofabord af brændt kabeltromle

Et kabeltromle sofabord kræver minimal vedligeholdelse og er super rustikt samtidig med det er enkelt og bæredygtigt. Kabeltromlerne bliver brændt og efterfølgende lakeret for at lukke overfladen. Bordet kan også laves i andre varianter som f.eks. bejdset og lakeret i mat eller glans.

Sammensæt dit sofabord med andre rustikke møbler

Du kan evt. sammensætte bordet med en rustik brændt vinreol af paller, der komplementerer den brændte kabeltromle på en stilet måde. Begge møbler er af bæredygtige materialer fra byggebranchen og er derfor med til at øge brugen af genbrugstræ i møbeldesign industrien.

Specifikation: Et kabeltromlebord er lavet af fyrretræ. Et bord med 2 plader kan laves i højderne 38, 48, 58, 68cm og i diameter fra 70 cm og op efter.

Scroll til toppen