Skrivebord af traller – 1.500 kr

Mangler du et flot skrivebord med nordisk karaker – så burde du anskaffe dig et skrivebord af traller. Det er et smukt og enkelt møbel. Du kan pynte skrive bordet med blomster, magasin holdere eller noget brugskunst, for at give bordet et mere hjemligt touch.

Trallebænke er eftertragtet boliginteriør. Det kan give dit hjem et twist med flot patineret træ, som man ikke kan købe sig til fra ny. Patinaen opstår igennem de mange år, hvor trallen har modstået alt slags vejr. Når du ikke bruger bordet kan du flytte alt dit arbejdsgear og stadig have et flot møbel, der taler for sig selv.

Skrivebord af traller, der ikke er skåret i smig – 1.500 kr

En tralle kræver ingen vedligeholdelse, da den allerede er hærdet efter brug i byggebranchen. Det er et yderst rustikt møbel. Du kan tone det rå look op og ned alt efter, hvordan du vil indrette dit hjem. Udsmykker du eksempelvis bordet med en stol og billedrammer i mørke nuancer fremstår trallebænken mere rå end hvis du havde sammensat den med lyst bolig interiør, som bringer en mere sart nuance til boligen.

Er det ikke et skrivebord du mangler, kan du f.eks. også få dig et rustikt tv møbel af traller, hvor du kan opmagasinere alle dine blade og fjernebetjeninger.

Findes også i

Comments are closed.