fbpx

Sildebens spisebord

Mangler du et unikt spisebord, som er skræddersyet efter dine egne behov? Vi kan lave spiseborde af vores rustikke planker, efter dine ønsker om højde, bredde og længde. Vi kan lave de flotteste sildebens borde lige efter dine ønsker. Det er dig der bestemmer, hvordan du vil have dit flettede sildebensbord til at se ud.

sildeparket bord med trapez ben
Flettet sildeparket bord i olieret egetræ med træliste

Hvilken oliering skal dit sildebens bord være?

Afhængigt af udtrykket, som bordet skal have kan vi både bejdse, oliere eller lakere dit bord. Under normale omstændigheder plejer vi at vokse vores borde, så vi lukker overfladen på træet, så det ikke tager i mod snavs og pletter samt bliver mere resistent overfor vand. Dette har vi erfaret er ideelt til blandt andet spiseborde, så du ikke er begrænset når du inviterer gæster over til middag. Er du i tvivl om, hvad hvilken længde dit sildebens spisebord skal have, så kan vi guide dig efter bedste evne så det kan opfylde dine krav. Er det f.eks. at det skal være plads til 8 personer eller, at der skal kunne sidde en for hver bordende, så finder vi ud af det i fællesskab.

Vi laver Sildebensborde skræddersyet til dig

Vi kan lave flettede plankeborde, som både sofaborde og spiseborde alt efter, hvad du ønsker. Er du vild med et plankebord i mørkebrune nuancer, eller vil du have et hvidpigmenteret eller noget helt tredje. Vi producerer plankeborde efter, kundernes behov og ønsker, så vi er sikre på at du altid får det du har bestilt. Hos Raw Circle er der ikke noget, som er umuligt og derfor er vi ikke bange for at tage nye opgaver til os. Har du en speciel og kreativ ide i tankerne, som du er bange for at vi ikke kan imødekomme, så skriv en mail til os. Vi elsker nye udfordringer og at presse os selv ud af vores komfortzone. Derfor har vi udvidet vores kompetence områder meget siden vi startede op. Man bliver kun bedre, når man prøver at skubbe sine grænser og derfor er vi super glade for at få nye kunder og opgaver vi ikke har lavet før.

U-Profil, X-Profil Trapez bordben

Sildebens borde giver et råt look

Vi er vilde med sildebens borde og den unikke overflade, som de har. Der er et hav af forskellige muligheder, som man kan udforme bordet på. Vores bedstsælgende plankeborde i sildeparket er vores mørke eg/Valnød, som vi brænder og bejdser så det får et spild, som træet ikke har ved indledende produktion. Du kan give dit bord mange forskellige udtryk med valget af spisebordben. Du kan vælge mellem x- profil, U-profil og hairpine bordben. Vælger du vores x-profil ben eller U-profil ben, giver du bordet et mere markant udtryk. Vælger du derimod at give sildebensbordet hairpine legs, så giver du bordet en lethed, der passer godt til et lille rum, hvor der ikke er plads til så mange møbler. Hairpine legs giver dig mere luft i rummet, hvorimod x- og U-profil ben, er gode til rum, hvor der er meget plads og til plankeborde, som er meget lange og har brug for bordben, der kan tage fra.

Hvilken farve skal dit sildebensbord være?

Bord du i et meget lyst hjem, kan du med fordel vælge et lyst sildebens plankebord. Vælger du et lyst eller hvidpigmenteret plankebord, så vil bordet syne mindre og åbne mere op i rummet. Dette er især godt, hvis man er begrænset i plads. Med et lyst flettet plankebord kan du få et mere ensartet udseende, hvorimod de mørke plankeborde i flettet sildebensbord får årene i træet til at stå mere frem. Dette giver et mere rustikt og råt udseende, fremfor et lyst ensartet og fint udtryk, som du får med et lyst flettet plankebord.

Epoxyborde, plankeborde og meget andet

Vi laver også mange andre typer af plankeborde. Se f.eks. vores udvalg af epoxyborde/rivertable, som er lavet af egetræsplanker/mixed junglewood blandet med epoxy i valgfrie farver. Disse borde er ved at vinde ind på markedet og er endnu ikke så kendte i Danmark.

Sammensæt dit sildebensbord med rustikke spisebordsstole

Sammensæt dit sildebensbord med en rustik brændt vinreol lavet af gammelt genbrugstræ fra danske byggepladser eller en bænk af traller, som du kan skubbe ind under bordet efter brug, så du ikke udnytter plads, som du har brug for. Du kan også anvende spisebordsstole i jern, beklædt med flotte nordiske skind eller måske spisebordsstole i velour, der er meget eftertragtet for tiden. Bringer du bløde velour spisebordsstole ind i din spisestue, kan du bryde med det rustikke look, som dit spisebord har.

Scroll til toppen