Ovalt sildeparket bord

Ovalt spisebord i sildeparket

Vi er vilde med sildeparket gulv, så hvorfor ikke have det som spisebord? Hos Raw Circle kan vi lave mål efter dine ønsker om længde og bredde. Vi laver skræddersyede spiseborde, sofaborde og sideborde i mange forskellige typer af træ.

ovalt sildebensbord

Sildebensborde i egetræ

Er du på jagt efter et lækkert sildebensbord i top kvalitet, kan vi lave det af parket med det skønneste egetræsparket. Det giver den skønneste glød i træet og er ekstremt hårdført. Mange vælger dog en billigere udgave i fyrretræ og det er også en klassiske i mange danske hjem. Det er let at arbejde med og ser super godt ud med enten U, X eller Trapez ben. Det er dig, der bestemmer, hvilken type bordben der skal på.

Hvilke ben skal på dit ovale sildebens bord?

Vi anbefaler U profil eller X profil ben af stål, da disse er ekstremt stærke og er ideelle til at kunne bære et stort spisebord. Du kan få benene i enten sort eller stålfarvet, alt efter, hvad der passer til dit hjem. Ønsker du at vi skal lave et bord til dig, så kan du altid skrive til os på mail eller komme forbi efter aftale i vores showroom, hvor vi er alle hverdage. Vi elsker nye udfordringer og er ikke bange for at prøve noget nyt. Derfor vil vi gerne vejlede dig til det bord, som vi mener vil passe bedst i målene til dine krav.

Scroll til toppen