fbpx

Sildebensbord i røget egetræsparket

Sildebensbord i roeget eg

Røget egetræ i sildebensborde — Eksklusivt og elegant

Dette bord er lavet i vores nye eksklusive sildebensparket i røget egetræ. Vi er vilde med denne mørke parket, der er lagt i amnoiak bad, så alt garvesyren er trukket ud af træet og efterlader en elegant og ensartet helhed. Træet er efter denne behandlet også mørkere end almindelig egetræsparket. Mange af vores kunder er vilde med denne mørke træsort og det enkle look, som det giver til rummet. Når du har et bord, der er meget mørkt er det også lettere at style med farverige stole, tallerkner, servietter eller lamper. Det er en neutral, men vigtig spiller i både et moderne og eksklusivt miljø.

Sildebensborde i røget egetræ — Bestem selv størrelsen

Vi producerer sildebensborde i god kvalitet, så vi er sikre på at imødekomme vores kunders ønsker. Du kan få dem lavet til præcis de mål du ønsker. I som kunder vælger selv, hvor stort i vil have bordet samt, den type bordben, som du kunne tænke dig. Vi har forskellige typer af bordben, som vi anbefaler til vores runde borde, så du og dine gæster ikke skal tænke på om der er plads til benene under bordet. I vores showroom har vi altid et rundt bord stående så du kan se, mærke og fornemme størrelsen. Vi elsker at hjælpe og vejleder gerne omkring størrelse i forhold til antal af personer der kan sidde rundt om bordet.

røget eg bord

Dansk snedkerhåndværk — Vi går op i kvaliteten

Raw Circle er en dansk virksomhed, som producerer plankeborde, sildebensborde og microcementborde efter kundens eget design. Hos os betyder kvalitet alt og vi sætter ære i håndværket. Vi tror på, at vores kunder kan mærke den stolthed og passion vi ligger i deres møbler. Alle vores border bliver produceres på vores snedkerværksted i Nordsjælland (Lynge) – og her finder man også vores showroom.

Vores sildebensborde produceres på bestilling og samles i hånden af vores kompetente snedkere. Ring eller kig forbi værkstedet og tag en snak med en af vores snedkere.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen