fbpx

Sildebensbord i røget egetræ

Sildebensbord i røget eg

Mørkt sildebensbord

Ønsker du et mørkt sildebensbord? Så vil et sildebensbord i røget egetræ være det perfekte til dig. Hos Raw Circle laver vi skræddersyede sildebensborde i de mål som du ønsker. Du vælger selv hvor stort det skal være og hvilken overfladebehandling du ønsker dit bord skal have. Vi kan lave runde og kvadratiske sildebensborder som både spisebord eller sofabord. Kig forbi vores showroom, her kan du se eksemplar på vores sildebensborder. Herudover se vores forskellige olieringer/farver og forskellige typer af bordben.

Sildebensbord i røget egetræsparket

Mange af vores kunder er vilde med mørke spiseborde. Derfor er vores sildebensborde i røget egetræ et stort hit. Røget egetræ er ikke bare en oliering, det er en forarbejdning af træet. Egetræs paketten er blevet lagt i et ammoniak bad, så man trækker garvesyren ud af træet. Dette giver en mørkere og mere mat overflade i træet. Det er meget mærker end almindeligt sortolieret egetræ og har et elegant udtryk.

røget eg sort olie

Bordben til dit kvadratiske sildebensborde

Du kan selv vælge de bordben der passer til dit sildebensbord. Alle vores bordben kan justeres med få millimeter i højden så dit bord står stabilt. Vi leverer, monterer og placerer bordet der, hvor du ønsker det skal stå. Du skal kun bestemme, hvordan det skal se ud og så gør vi resten. Vi gør meget ud af at følge kunderne helt til dørs. Derfor er det også vores mænd, som kommer hjem til dig og monterer bordet. De vil vejlede dig omkring vedligeholdelse og fortælle dig alt om dit bord, som du vil vide.

Sildeben

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen