fbpx

Spisebord af sildeben i klar olie

Er du på udkig efter et stort solidt spisebord, der adskiller sig fra de fleste hjem? Det er noget af det som vi hos Raw Circle går meget op i at designe. Vi har stor ekspertise og erfaring indenfor produktion af sildebensborde. Derfor kan du også få dem i 7 forskellige olieringer. Vores primære favorit er et bord i klar olie. Denne gennemsigtige olie, genopretter den naturlige egetræsfarve, som træet oprindeligt har inden det behandles.

Bordben til rustikke spiseborde i sildeben

Når du har et stort spisebord er det vigtigt at det er understøttet korrekt. Derfor går vi meget op i at understøtte alle vores borde, samt at vejlede dig til det bedste bordstel udefra dine kriterier om bredde og længde. Vi har mange års erfaring indenfor fremstilling af møbler. Derfor kan vi give dig en god vejledning til hvilke bordben, der vil passe til netop dit bord.

Specielt fremstillet stel

Kom ud til os og vær med til at designe dit eget sildebensbord

Hos Raw Circle gør vi meget ud at være gennemsigtige overfor vores kunder. Vi mener at man ved at have et tæt samarbejde med vores kunder, har mulighed for at opnå mere tilfredse kunder. Derfor giver vi vores kunder den mulighed, at de kan komme ud til os i vores værksted og showroom, hvor de kan se vores udstillede modeller, samt forskellige olieringer. De kan selv vælge hvilken oliering de vil have, samt hvilken type bordben de kunne tænke sig. Så kom ud og tag en snak med os, hvis du har et sjovt projekt eller mangler et anderledes bord i god kvalitet.

Scroll til toppen