fbpx

Det flotte sildebensbord

Mangler du et unikt bord, der skiller sig ud fra mængden? Vi laver spiseborde og sofaborde skræddersyet til netop dit hjem. Du kan derfor få det i præcis de mål, som du ønsker. Vi har netop tilføjet sildeparket borde til vores sortiment. Disse borde er super flotte, fordi de har et helt specielt skær. Årene i træet står frem på en helt speciel måde, når de er blevet mættet med olie.

Der er taget højde for detaljerne med vores sildeparket borde

Når vi går igang med at producere et bord, sliber vi det ned ad flere omgange, så det bliver så blødt som silke. Vi mætter bordet af flere omgange med specielt olie til træsorter vi anvender. Vi laver som udgangspunkt sildebens borde i egetræsparket, men vi har også tilføjet bambusparket til sortimentet.

Sildebensborde i egetræ

Egetræ er vores foretrukne træsort, fordi årene i træet er store og flotte. Det giver et helt særligt spild, når disse åre bliver olieret. Alle årene i træet vil suge olien til sig på hver sin måde. Derfor kommer der et interimistisk spild i bordet, som med vores fletteteknik får bordet til at fremstå elegant og stilet.

Du er med til at skræddersye dit eget sildebens bord

Når vi laver vores borde, går vi meget op i at kunden er involveret hele vejen igennem. Du kan derfor selv vælge, hvilken type af ben du ønsker til dit bord. Vi har både U-Profil, X-Profil, Omvendt U-profil, Hairpine legs og Trapez formede bordben.

Vi er vilde med nye udfordringer og derfor er det kun fantasien, der sætter grænser hos os. Skal vi lave et bord til dig, vil du være involveret hele vejen igennem og få et bord, som matcher til netop din bolig.

Skriv til os på: info@rawcircle.dk eller ring til os på TLf. 31373052

Scroll til toppen