Rustikt tvmøbel af traller

Rustikt TV møbel

TV møbel af traller

Et TV bord er et fast interiør i de fleste hjem. Det er flot og nemt at gemme sine film og fjernbetjeninger væk i kasser på hylden. Du kan nemt få et overblik over, hvor dine opladere og dit tilbehør til din playstation er og gemme dem væk på stilet manér.

Rustikt TV Bord

Er du blevet træt af dit højglans TV bord, kan du med fordel anskaffe dig et TV møbel af traller. På den måde får du et rustikt møbel samtidig med du støtter op om den bæredygtige tendens, der præger store dele af branchen for boliginteriør. Et TV møbel af traller er ikke kun et praktisk møbel…. Det er også et flot håndværk!

Sammensæt dit TV møbel af traller med flotte blomster, billedrammer eller fyrfadslys for at give det en lidt hjemlig stemning. En trallebænk er et yderst praktisk møbel for dem, der ikke er DIY personer, da de ikke kræver nogen form for vedligeholdelse.

Mørkt tvmøbel
Rustikt TV møbel af traller – 1.500 kr

Kombiner din tv bænk med andre rustikke møbler

Fuldend det rustikke look med hylder af traller. Du kan bruge hylderne i stuen til at sætte blomster, bøger eller vaser på, men også på badeværelset til dine håndklæder og kurve. Det ser super elegant ud at kombinere det stilrene med råt ubehandlet træ og det er alt sammen af genbrugs materialer.

Scroll til toppen