Rustikt sofabord med hairpin ben – 2.000 kr

Rustikt sofaborde nordisk stil. Få et sofabord af rustikt genbrugstræ og støt op om bæredygtigheden. I Danmark begynder bæredygtighed at være et vigtigt parameter indenfor design industrien. Vær med til at tænke grønt og anskaf dig et sofabord med patina. Dette bord er lavet af en gammel kabeltromle, som har stået ude i mange år. Fordi den har været anvendt i byggebranchen har den opnået en helt særlig patinering. Der er aldrig én kabeltromle, der er ens og derfor vil farverne også variere. Nogle vil have en brunlig nuance og andre en mere grålig.

kabeltromlebord

Bordet er super flot med et par grå hairpine legs til, som går ind og fremhæver den grålige nuance træet samtidig med den bidrager med en rå undertone. Dekorer din kabeltromle med en blomst eller nogle fyrfadslys for at få det ægte nordiske look frem i den. Det passer rigtig godt til et spisebord af rustikke planker.

Kan sættes sammen med

  1. Hej!
    Jeg kunne godt tænke mig at vide mål på det lyse grå råw cirkle sofa bord, og hvad det vil koste at få det leveret til København Nørrebro kh Lone

Comments are closed.