Sildebensbord i klar olie

Rustikt nordisk interiør

Rustikke nordiske møbler

Skandinavisk interiør er blevet et meget attraktivt inventar og der fokuseres i øjeblikket meget på bæredygtighed og organiske materialer. Vi laver rustikke møbler på nordisk manér. Vores sortiment byder på Sildebensborde, Plankeborde, Betonborde, Kabeltromleborde og Epoxyborde samt Trallemøbler.

Vi kan se en klar udvikling i bestillinger af sildebensborde og betonborde. Det er klassiske møbler, der er tidløse, raffinerede, men på sin vis også rustikke møbler. En af de ting vi er vilde med, når vi arbejder med sildebensborde og betonborde er, at man kan skabe nogle meget forskellige udtryk med de forskellige farvenuancer.

Rustikke betonborde

Betonborde er et meget rustikt møbel, der kan give det helt rigtige rustikke udtryk i en Skandinavisk bolig. Vil du gerne have et hårdt udtryk, kan vi lave bordet i en mørk nuance. Ønsker du et mere let udtryk kan vi lave beton bordet lyst. Det er derfor let for os at ramme netop det udtryk og den nuance, som du ønsker. Det er modsat mange træborde også let at rengøre, da vi gør bordet vandafvisende. På den måde kan du praktisk og let rengøre det uden mange specifikke typer af sæbe. Det er specielt godt til børnefamilier, som har brug for et bord, som kan holde til alle hverdagens udfordringer med små børn.

Beton bord

Rustikke spiseborde af kabeltromler

En af de større trends vi oplever i den danske møbelindustri, er genbrug af materialer, der er skulle ha været smidt ud. Dette gælder fra alt indenfor gamle gulvbrædder til paller, traller og kabeltromler. Alle disse har haft en funktion før de blev lavet til møbler. Det er denne fede effekt, som vi hos Raw Circle er betaget af.

Få det helt rigtige rustikke udtryk i dit hjem

Vi er vilde med den rå skandinaviske stil og det rustikke udtryk, som det kan give i et hjem. Vi er også vilde med, når møbler har en historie. Derfor bruger vi blandt andet kabeltromler fra danske byggepladser til både sofabord og spisebord. Disse tromler har stået ude i alt slags vejr og er derfor også hærdet. De egner sig specielt godt til både spisebord og sofabord, men kan også tåle at stå ude året rundt. Vil du have et kabeltromlebord, får du derfor ikke kun et flot rustikt spisebord, men også et møbel med fede historiske aspekter.

spisebord af kabeltromler

Rustikke møbler af genbrugstræ

Alle vores tralle- og kabeltromle møbler kan anvendes til både indendørs og udendørs brug. Det gør dem praktiske og lette at genbruge, da du derfor ikke behøver at sætte havemøblerne ind og ud. Du kan også bruge den samme bænk som du har haft indenfor til en sommeraften udenfor og omvendt.

grill

Rustikke trallebænke

Hos Raw Circle får vi alle vores traller fra stilladspladser og murerfirmaer, hvor trallerne har været brugt i adskillige år. Trallerne er af ubehandlet fyrretræ, hvilket gør dem hårdføre i alt slags vejr. Den grålige patinering af træet er en følge af deres funktion i håndværkerindustrien og giver det et råt og rustikt look. Træet behøver ikke overfladebehandling, da de har stået ude i alt slags vejr på et stillads. Det kan være du mangler en bænk til dit spisebord,  en bænk til at sætte fra på ved grillen, en havebænk med ryglæn eller et nyt sofabord. Trallemøbler er et  smukt, rustikt og alsidigt møbel, der er meget taknemlig i forhold til vedligeholdelse.

Vi laver møbler på bestilling

Alle vores møbler laves på bestilling og vil blive produceret efter dit ønske om farvenuance, træsort, længde, højde og bordstel. På den måde opnår vi tilfredse kunder og møbler, der vil holde i mange år. Er du i tvivl om, hvilken type møbel du skal have eller har du et sjovt projekt i tankerne? Du kan altid kontakte os for at få sparring og rådgivning til vores produkter. Vi vejleder altid vores kunder, så de kan få det mest optimale møbel ud fra deres efterspørgsel.

Kontakt os

RAW CIRCLE APS Info@rawcircle.dk TLF. +45 31 37 30 52 CVR. 40817794 Engvej 37, 3330 Gørløse

Scroll til toppen