trallebænk fra raw circle

Skandinaviske møbler

Skandinavisk interiør er blevet et meget attraktivt inventar og der fokuseres i øjeblikket meget på bæredygtighed og organiske materialer. Vi laver rustikke møbler på nordisk manér. Vores sortiment byder på trallemøbler og plankeborde samt taburetter og borde i beton.  Hos Raw Circle får vi alle vores traller fra stilladspladser og murerfirmaer, hvor trallerne har været brugt i adskillige år.

Trallerne er af ubehandlet fyrretræ, hvilket gør dem hårdføre i alt slags vejr. Den grålige patinering af træet er en følge af deres funktion i håndværkerindustrien og giver det et råt og rustikt look. Træet behøver ikke overfladebehandling, da de har stået ude i alt slags vejr på et stillads.

Rustikke møbler af genbrugstræ

Alle trallemøbler får en overfladeslibning for at undgå splinter. Trallemøbler kan anvendes til mangeforskellige formål.

Det kan være du mangler en bænk til dit spisebord,  en bænk til at sætte fra på ved grillen, en havebænk med ryglæn eller et nyt sofabord. Trallemøbler er et  smukt, rustikt og alsidigt møbel, der er meget taknemlig i forhold til vedligeholdelse.

grill

Vi laver trallebænke på bestilling

Trallemøblerne laver vi på bestilling og vil blive produceret efter dit ønske om længde og højde. En tralle har en maksimal længde på 220 cm, og en fast bredde/dybde på henholdsvis 36 cm og 48 cm.  Derfor vil det være højden og længden optil 220 cm som du selv kan bestemme.

Alle vores tralle- og kabeltromle møbler kan anvendes til både indendørs og udendørs brug. Det gør dem praktiske og lette at genbruge, da du derfor ikke behøver at sætte havemøblerne ind og ud. Du kan også bruge den samme bænk som du har haft indenfor til en sommeraften udenfor og omvendt.

Vi laver alle vores møbler på bestilling og har en produktions tid på ca. 14 dage.

Kontakt os

Info@rawcircle.dk

TLF. 31373052

CVR. 38593897

Engvej 37, 3330 Gørløse

Scroll til toppen