fbpx
Micro cement bord med tillægsplade

Microcement bord med tillægsplader

Mangler du et rustikt spisebord? Vi laver spiseborde i rustikke og nordiske designs i mange forskellige stilarter, størrelser og farver. Derfor har vi udvidet sortimentet med vores rustikke spiseborde af mikro cement. Dette er et utrolig hårdført bord, der kan tåle alle hverdagens udfordringer. Vores borde i mikro cement er vandafvisende, hvilket gør dem lettere at rengøre end almindelige plankeborde i træ.

Microcment bord med tillægsplade

Rustikt spisebord af beton

Du kan vælge i mellem mange forskellige typer af ben til dit rustikke spisebord. Bordbenene er en undervurderet del af dit spisebord. Skal der kunne sidde en ekstra mand for bordenden? Så er det vigtigt at du vælger et sæt bordben, hvor der er plads til benene for enden af bordet. Vi har mange forskellige stiltyper, som komplementerer et betonbord og fremhæver det rustikke i bordet.

Borde i mikrocement

Vi laver betonborde i mange forskellige farver. Du kan derfor vælge netop den nuance, som du vil have dit betonbord i. Vores betonborde er især gode til familier med mindre børn. I modsætning til træborde, er der ikke meget som du kan udsætte vores betonborde for, som de ikke kan stå i mod. De er ikke så porøse, som andre typer af borde. Derudover er de tidløse i både farver og design. Du vil derfor få kunne få glæde af dit bord i mange år frem.

Rengøring af betonbord

De er lette at rengøre med en våd klud og skal ikke behandles med sæbespåner og andre rengøringsmidler, som mange træborde kræver. Er du mere til et træbord, kan du i stedet se vores Epoxyborde. De er meget hårdføre og er en blanding af træ og vandbaseret epoxy.

Scroll til toppen