fbpx
rustikt plankebord

Rustikke Plankeborde

Spisestuen er et vigtigt rum i hjemmet. Det skal både være hyggeligt at sidde der, når du har gæster på besøg, men det skal også være et funktionelt. Derfor er det altid vigtigt, at du vælger et spisebord, som passer til din hverdag. Bruger du meget dit spisebord, skal du vælge et, som kan tåle til alt hverdagens slid. Sidder du meget ved sofaen og spiser foran TV’et, så behøver du måske ikke et bord, der er ligeså funktionelt.

Plankeborde i forskellige stilarter

Hos Raw Circle speciel designer vi alle vores spiseborde og sofaborde i tæt dialog med kunden. Dette gør vi for at sikre os, at bordet vores møbler bliver præcis, som kunden har tænkt sig. Vi skræddersyer alle produkter i samarbejde med kunden. Derfor producerer vi alle borde ud fra kundens ønske om højde, længde og bredde samt bordstel. Du kan derfor få vores plankeborde i mange forskellige farver, så du med sikkerhed kan finde et bord, som vil passe ind i dit hjem.

rustikt plankebord

Rustikt spisebord

Vi er vilde med rustikke spiseborde og det udtryk, som de kan tilføre et nordisk hjem. Derfor kan du få spiseborde i mange forskellige olieringer, alt efter hvad der passer bedst ind i din stil. Vi kan lave plankeborde med organiske kanter og med lige kanter. Du kan derfor selv bestemme, hvilket udtryk du vil have dit bord skal give. Skal det være rustikt og organisk eller stilet og rektangulært.

Vælg dit eget bordstel

Vi går meget op i at kunderne kan få netop den type bordben, som passer til deres hjem. Vi har solide stålben i mange forskellige designs, samt simple træben, som du kan vælge imellem. Skal du have et langt plankebord, vil vi derfor rådgive dig til et sæt bordben, der kan fordele vægten korrekt og stabilisere bordet optimalt. Er det et lille sofabord, vi skal lave til dig, så kan et par koniske træben være super flotte. Er det derimod et stort spisebord på over 2 meter, vil vi anbefale at du får nogle solide stålben under. Du er altid velkommen i vores værksted og showroom, til at komme forbi og se, hvilken træsort, oliering og bordstel, som du ønsker.

Scroll til toppen