fbpx
rivertable og epoxybord fra raw circle

Rundt epoxybord i egetræ

Rundt sofabord med vandbaseret epoxy

Hos Raw Circle laver vi specielt fremstillede møbler på mål. Du kan derfor få et spisebord i præcis de mål, som du har plads til i hjemmet. En af de nyeste trends vi oplever, når vi laver møbler er at runde spiseborde er IN! Derfor har vi specialiseret os i at kunne producere runde borde i mange forskellige størrelser, farver og design.

Rundt epoxybord

Et spisebord behøver ikke at være et firkantet plankebord. Et rundt spisebord er meget mere praktisk. Det fylder mindre i rummet og der er ikke nogle, som skal sidde for bordenden. Med et rundt spisebord til den spisestue er der plads til alle.

Rundt rivertable

Vi bruger kun vandbaseret epoxy i vores rivertables

Mange af vores kunder er vilde med vores epoxyborde. Men vi møder altid spørgsmålet: Er det ikke farlige materialer? Svaret er simpelt: NEJ. Hos Raw Circle anvender vi vandbaseret epoxy, der derfor ikke indeholder skadelige kemikalier. Derimod kan du få et flot spild i dit spisebord eller sofabord ved med et rivertable/epoxybord.

Du er involveret i fremstillingen af epoxybordet

Vi går meget op i at vores kunder er involveret igennem hele processen, når vi laver borde. Du kan derfor selv vælge, hvilken farve dit bord skal have, hvilken træsort og hvilke bordben du vil have på. Vi kan lave lave “floden” i bordet præcis som du vil have den. Vi kan gøre den gennemsigtig, så du kan se igennem den, men vi kan også lave den massiv, så de flotte aftegn kommer til udtryk.

river table og epoxybord fra raw circle

Hvilken træsort skal dit runde epoxybord være?

Du kan vælge mellem forskellige træsorterne: Akacietræ, Egetræ og Elmetræ. Har du nogle specifikke ønsker til valget af træ, så tag kontakt til os. Vi er ikke bange for at kaste os ud i nye projekter, så har du en god ide, til et bord, vil vi meget gerne høre dem.

Hvilken oliering skal dit runde epoxybord være?

For at give bordet er forskelligt udtryk kan vi oliere træet i mange forskellige farver. Nogle vil gerne holde bordet i neutrale træfarver og andre vil gerne have dem i en mørk nuance. Derfor vil der være nogle borde, som vi giver klar olie og andre, som sortolieres.

Rundt epoxybord med bløde kanter

Når vi laver rivertables sliber vi træet ned, så det er plant med epoxyen og gør det så blødt som silke. Vi afrunder alle hjørner og kanter, så du får et bord med ekstra finish.

Vi kan lave floden i mange forskellige designs. Du kan få en helt klar én uden nogle former for mønstre. Hos Raw Circle er vi vilde med de flotte mønstre og aftegn, der kommer i bordet, når floden er tyk. Derfor anbefaler vi at du får et bord med en massiv river.

TIP: Tilføj LED lys under bordet, for at give det en hyggelig belysning i rummet.

Scroll til toppen