fbpx

Rivertable med vandbaseret epoxy

Er du på udkig efter det perfekte sofabord, så kan et rivertable måske være noget for dig. Disse borde er ekstrem holdbare og giver et twist til de normale sofaborde du kan købe i et varehus. Dette bord er speciel lavet til dig, og der vil derfor ikke være nogle, som har det samme epoxybord, som dig.

Blåt rivertable

Bordet er lavet af planker i akacietræ fra Indien, der er slebet ned og overfladebehandlet. Riveren i epoxybordet kan laves lige efter dit ønske. Skal det eksempelvis være en stærk blå farve, grøn, orange eller måske en helt gennemsigtig? Mulighederne er mange og det er kun dig, der sætter grænserne for fantasien.

Mangler du et moderne sofabord?

Vi er ikke bange for at kaste os ud i nye projekter og vil prøve at efterkomme dine ønsker efter bedste evne. Hos Raw Circle bruger vi planker i Akacietræ, der har en flot rød/brun nuance, men vi har også planker i 100 år gammelt egetræ, hvis du gerne vil have et rivertable, der er lysere i træet. Du kan bruge bordet, som sofabord og spisebord alt efter behov. Nogle vælger at montere LED lys under bordet, så riveren bliver oplyst.

rivertable og epoxybord fra raw circle
Scroll til toppen