Radiatorskjuler af traller

Radiatorskjuler af traller – 1.500 kr.

Rustik radiatorskjuler

En radiatorskjuler af traller er den perfekte løsning til et praktisk og bæredygtigt møbel. Mange har en prøvet at være irriteret over en klodset radiator der stikker ud fra væggen og ikke passer ind i hjemmet. Man kan ikke flytte radiatoren og den fylder. Hvis du har set dig sur på din radiator så fortvivl ej!

Radiatorskjuler af traller

Du kan med fordel prøve at integrere den i dit hjem med stil, ved at bygge noget over den, så den bliver gemt væk. Står radiatoren på gulvet kan du få specieltfremstillet en trallebænk, der passer til dine præcise mål, og kan stå henover radiatoren. Herved har du både gemt radiatoren væk, men samtidig fået skabt en siddeplads, der er rustik.

Radiatorskjuler som hylde

Står din radiator op af en væg, kan du bygge en boks af traller uden på den, så den er skjult. På den måde får du både sat et nordisk præg på din bolig med det rustikke træ, men samtidig har du fået en hylde, som du kan pynte med blomster og billeder mm.

Traller er specielt gode som radiatorskjulere da varmen godt kan slippe ud igennem, i forhold til at bygge en skifer væg udenpå den.

Scroll til toppen