Radiatorskjuler på 200cm

Rustik radiatorskjuler af traller – 1.500 kr

Radiatorskjuler af traller

Vi har stort set alle en radiator, som vi ikke bryder os synderligt om. Så hvorfor ikke integrere den i dit hjem med en skøn radiatorskjuler af traller. På den måde får du mere ud af dit hjem, idet du nu også har en stor flade du kan sætte blomster, krukker eller andet boliginterirør på den.

Rustik radiatorskjuler til vindueskarm

Du kan få radiatorskjuleren i de mål der passer til dit hjem. Vi laver bænkene så de passer til dine mål. Du kan skjule radiatoren som på billedet og få en bordplade ud af det. Du kan også vælge at beklæde radiatoren med traller på ydersiden så du lukker den inde. Den varme luft fra radiatoren kan stadig komme igennem, da trallerne har store mellemrum imellem hver lamel. På den måde giver du dit hjemmet mere rustikt og særpræget look.

Radiatorskjuler 200 cm til 1.500 kr.

Praktisk radiatorskjuler til gulv

Ikke nok med at traller giver dit hjem et nordisk udseende, så er det også et bæredygtigt materiale. Det har været anvendt af stilladsarbejdere i årevis og har derfor modtaget en del fra vind og vejr igennem tiden. Vi går meget op i at anvende genbrugsmaterialer, der er bæredygtige og gode for miljøet. Vi får alle trallerne fra stillads og murer pladser, og derfor vil de have forskellig patinering samt udseende. Dog er vi meget kræsne med, hvilke der passer sammen, så vi matcher dem på bedste vis. Du kan sammensætte radiatorskjuleren med en rustikt beton taburet

Scroll til toppen