fbpx

Plankebord med tillægsplader i elmetræ

Plankebord med tillægsplader

Søger du et plankebord med tillægsplader, som du kan inviterer gæster over til middag ved? Hos Raw Circle kan du være med til at lave præcis det plankebord, som du ønsker. Det er dig som bestemmer træsorter, dimensionerne og udtrykket på bordet.

Tillægsplader til plankeborde

Mange af vores kunder ønsker et bord med plads til 6-8 personer i hverdagen, men vil gerne have ekstra plads til gæster ved festlige lejligheder. Du kan altid komme ud til os i vores showroom og se vores forskellige træsorter. Vi er klar til at vejlede dig til præcis den træsort, som matcher din efterspørgsel. Alle vores borde bliver håndlavet i vores værksted i Nordsjælland, hvor vores danske snedkere fremstiller dem. Vi skærer tillægspladerne til fra den planke, som de kommer fra. På den måde vil det ligne at de stadig er den del af planken.

Elmetræs plankebord med tillægsplade

Bordben til plankeborde

Du kan vælge om dit spisebord skal være med 2 eller 3 planker. Det er muligt at få lavet plankebordene, hvor plankerne er sammensat, men du kan også få dem med et lille mellemrum. Du kan vælge mange forskellige typer af bordben, så du får præcis den type, der passer til dit hjem.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen