fbpx

Plankebord med tillægsplader i egetræ

plankebord i egetræ med tillægsplader

Plankebord med tillægsplader

Ønsker du et plankebord i egetræ med mulighed for ekstra plads? Vi laver mange forskellige typer af plankeborde i mange forskellige træsorter. En af de ting, som er vigtigst for os, når vi laver plankeborde med tillægsplader er at skære tillægspladen fra til sidst. På den måde vil det ligne at det er 1 samlet bord, når pladen monteres. Vi sørger for at årestrukturen vil gå igen på tillægspladen, så du får et smukt samlet elegant bord.

Få skræddersyet et plankebord til dine egne mål

Hos Raw Circle gør vi meget ud af at kunderne får præcis det bord de ønsker. Vi ved af mange års erfaring at der ikke er to planker, som er ens. Derfor vil vi rigtig gerne have vores kunder til at se de planker, som deres bord skal laves af. Vi henter træet hjem fra danske savværk og udvælger de planker, som vi mener vil matche bedst til vores kunders ønske. Du er derfor meget involveret i processen omkring dit bord. Du er også altid velkommen til at kigge forbi, hvis du vil følge lidt med i udviklingen. Derfor tager vi ofte også billeder af plankerne fra de er ubehandlede til det færdige bord står klar.

Plankebord i eg af 2 planker

Plankeborde lavet af danske snedkere

Hver planke er unik og har sin egne former, samt sprækker. Det som mange vil, se som en defekt opfatter vi som noget af træets DNA. Vi gør derfor enorm meget ud af at “fikse” disse skavanker og derimod fremhæve dem, så du får et bord, som INGEN andre har. Du kan blandt andet få planker fra samme blok, så bordet får et ensartet look med samme årestruktur.

Rustikke plankeborde med personlighed

Ligesom os mennesker er hvert stykke træ helt unikt. Derfor hylder vi hos Raw Circle at planker med sprækker og knaster har charme. Vi fylder dem med epoxy så træets identitet bevares og livstiden forlænges. Dette plankebord er blevet samlet af to egetræs planker og har to lange sprækker som er blevet fyldt med epoxy, for at bevare et rustik look. På den måde bruger man nogle planker, som faktisk i den gamle skole ikke “var gode nok” til at lave plankeborde af.

Så kig forbi på værkstedet og se hvad vi har på lager. Vi fortæller glædeligt om vores passion og hjælper med at realisere dine drømme. Du bliver holdt i hånden hele vejen af vores dygtige snedkere, som også kommer med gode ideer. Vi har lavet mange forskellige typer af borde, så vi har en god kendskab til mange former for træsorter. Du er i trygge hænder hos Team Raw Circle ApS

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen