fbpx

Plankebord med tillægsplade i valnød

Plankebord i flere planker

Hos Raw Circle kan du selv vælge, hvor mange planker dit kommende plankebord skal bestå af og om plankerne skal være samlet eller med mellemrum. Vi er specialister inden for plankeborde og kan producere lige præcis det plankebord du ønsker.

Plankebord i valnød

Vi laver alle vores borde på bestilling. I dette tilfælde ønskede kunden et plankebord i valnød af to planker og mellemrum, samt en tillægsplade. Vi sørger selvfølgelig for at tillægspladen matcher resten af bordets åre struktur, så de fine silhuetter fortsætter gennem bord og tillægsplade. Valnødtræ har en lækker mørk nuance, som svøber sig rundt om de lyse åre og skaber en fin kontrast til den lysere barkkant. Det her bord indbyder til at man stryger hånden hen over de bløde planker.

Vær med i hele processen

Har du et drømmebord i tankerne, så sørger vi for at det bliver til virkelighed. Det er vigtigt for os at lytte til vores kunder og sætter en stor ære i at fremstille præcis det de ønsker.

Vi sender billeder af plankerne fra savværket, som du naturligvis skal godkende. Du kan selv vælge udseendet på bordets kanter f.eks. vinklet, afrundet eller organiske. Kanterne er afgørende for bordets endelig udtryk. Herudover kan du bestemme, hvilken oliebehandling at bordet skal have, som både giver overfladen en sublim beskyttelse mod hverdagens strabadser og samtidig bringer liv i træets åre struktur.

Hvis du ønsker inspiration, så er du meget velkommen til at besøge os i vores showroom/værksted i Lynge og rådføre dig med vores kompetente snedkere.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen