fbpx

Valnød plankebord med tre planker

valnød plankebord

Plankebord i valnød

Hos Raw Circle kan du få lavet plankeborde i valnød af 2 eller 3 planker. Du bestemmer helt selv, hvordan dit nye spisebord skal se ud og hvor mange planker det skal laves af. Vi sørger for at plankerne har det samme look og at spillet i årene passer sammen. Dette bord er et af vores mest populære plankeborde og er lavet i Amerikansk Valnøddetræ af tre planker. Mange af vores kunder vælger denne eksklusive udgave, hvor der er 0,5 cm mellemrum mellem hver planke og en lille fas på kanterne i samlingerne. Vil du hellere have det til at ligne 1 hel planke, så kan vi sagtens sammensætte plankerne, så der ikke er noget mellemrum. Med andre ord kan du få det præcis som du vil have det.

Plankeborde med organiske kanter?

Vi kan lave plankeborde i mange forskellige designs. Du kan blandt andet få plankeborde med organiske kanter, hvor man bevarer den naturlige barkside. Dette er der mange af vores kunder, som er vilde med fordi du kan ane essensens af træet og fornemme det organiske i dit hjem. Vi kan også lave barkkanter, som er skåret 15 grader indad, så siderne skråner ind. Hvis du er mere til traditionelle kanter, så kan vi også skære dem lige til eller give dem en runding, så de får et lækkert blødt look.

Plankebord med tillægsplader

Du har mulighed for at tilkøbe tillægsplader til alle vores plankeborde. Det gælder også borde, der er samlet af flere planker. Ønsker du tillægsplader til dit bord, så skal vi vide det samtidig med vi laver hovedbordet, da vi altid skærer tillægspladen til efter vi har udvalgt og sammensat plankerne. Vi laver dem nemlig, så årenes struktur fortsætter videre ud i tillægspladerne. Det giver en tilfredsstillende og eksklusiv fornemmelse af bordets helhed. Du skal aldrig mere være bange for, at invitere for mange gæster – for vi kan lave borde i mange forskellige dimensioner både med og uden tillægsplader.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen