fbpx

Plankebord i sortolieret egetræ

På udkig efter et mørkt plankebord?

Hvad med et sortolieret plankebord i egetræ? Hos Raw Circle kan du vælge i mellem forskellige farver olier, som gør dit bord helt unikt. I værkstedet kan du se vores udvalg af olier og samtidig rådføre dig med vores kompetente snedkere.

Derfor skal du have et plankebord i egetræ

Egetræs planker er meget forskellige i deres årestruktur og er blandt andet derfor alle er vilde med egetræ. Det en smuk træsort og der er aldrig to planker, som er ens. Dette egetræs plankebord er blevet behandlet med vores sorte olie. Olien er med til at beskytte træet og samtidig give en naturlig mørk overflade. Egetræets unikke åre konstruktion vil fortsat være fremtrædende. Kunden ønskede et plankebord som passede til deres industrielle lamper og give et naturligt råt look i hjemmet. Selve plankebordet er blevet lavet af to planker, som er blevet sat sammen uden mellemrum.

sortolieret plankebord

Ben til plankebord

En af de ting, som mange af vores kunder er vilde med, er at de selv kan vælge de ben, som de vil have til deres plankeborde. Vi er mange forskellige typer af ben, så der er rigeligt at vælge imellem. Dette bord har vores Omvendte-uprofil bordben på. Alle vores bordben er fremstillet af stål, der er sprøjtemalet i mat sort og også fås i hvid. Det er forskelligt, hvilke ben du ønsker alt efter, hvilken stil du har i hjemmet. Nogle kan godt lide at have massive bordben for enden af deres bord. Ander vil gerne have et stel under bordet, som får bordpladen til at fremstå mere flyvende og mere i fokus.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen