Plankebord i lyst asketræ

Plankebord i lyst asketræ – 7.000 kr.

Plankebord af asketræ

Et plankebord i lyst asketræ er et rustikt plankebord og et smukt møbel. Plankebordet er let at sætte sammen med spisebordsstole i nordisk stil. Du behøver ikke dække det til med en dug og dækservietter når du får gæster. Du kan bare have det stående fremme og se flot ud.

Bevar barken på plankerne og få et organisk udtryk

Nogle foretrækker at bevare barken på plankerne, så det giver et mere rustikt look. Andre vil gerne have slebet barken af, så man bedre kan se de organiske snoninger der naturligt fremgår i træet.

Når barken er banket af, slibes kanterne fine og glatte for bark. Hernæst får de en hvid oliering, for at bevare det sarte lyse look, som asketræet har.

Når plankerne er sat forsvarligt sammen kan de kombineres med et par rustikke bordben i Hay stil for at fuldende den nordiske indretning.

Lyst plankebord med stål bordben

Når plankebordet med Hay bordben er færdiggjort, mangler du bare noget at sidde på til dit bord. Det kunne f.eks. være en rustik trallebænk . På den måde fører du den organiske indretning til dørs samtidig med du støtter op om genbrug og brugen af bæredygtige materialer til hjemmet. En trallebænk er et smukt møbel, der er herligt at sidde på, da den som oftest er 48cm bred og derfor kommer godt ind under dig. For at få maksimal komfort kan du ligge et lamme/gedeskind henover bænken.

Scroll til toppen