fbpx
stort plankebord i egetræ

Stort plankebord med tillægsplader

Stort plankebord af 1 planke

Søger du et stort plankebord ud af én samlet planke? Vi har lige fået nogle helt unikke planker hjem, som er mere end 300 år gamle fra danske skove. De har de flotteste åretegninger og nogle af dem har det flotteste spejl i sig. Mange af plankerne har en længde på 600×95/100 cm. Du kan derfor få et kæmpe stort plankebord med de skønneste organiske kanter. Hvis du ikke er så meget til organiske kanter, så kan vi sagtens skære dem til i en vinkel, som du ønsker.

Stort plankebord sort

Plankebord med tillægsplader

Vil du gerne have mulighed for at kunne forlænge dit bord? Vi kan sagtens lave en tillægsplade til vores store plankeborde ud af 1 planke. Vi udmærker os i at lave tillægspladerne, så de matcher resten af bordet. På den måde vil det ligne at tillægspladen forlænger bordet og åretegningerne vil følges.

Plankebord med oplader i

Søger du et stort unikt konferencebord, så har du også mulighed for at få et af vores plankeborde med oplader til mobilen i. Vi er vilde med at lave intelligente borde! Derfor kan vi også integrere en skinne i midten, hvor du kan gemme oplader stik osv.

Stel til store plankeborde

Du er selv med til at vælge, hvor stort bordet skal være og hvilken farve det skal have, samt hvilke bordben du ønsker. Vi har mange forskellige bordben, men du kan også få bordstel til, som er designet til bordets længde.

Stel til store spiseborde

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen