fbpx

Plankebord i lyst egetræ 3 planker

Mangler du et rustikt spisebord, der skiller sig ud fra mængden? Hos Raw Circle går vi meget op i at lave anderledes borde. Vi anvender mange forskellige typer af ædeltræsorter såsom Egetræ, Elmetræ, Valnød, Akacietræ, Wenge, Afrikansk Teak træ og mange andre typer. Du har derfor mulighed for at udvælge den træsort, som du bedst kan lide. Egetræ anvender vi meget, da den lyse kerne i træet kan olieres og indfarves i mange forskellige nuancer. På den måde kan du få et plankebord i netop den farve, der matcher til dit hjem.

Hvis du vælger nogle af de afrikanske træsorter, kan vi lave plankebordet ud af én samlet planke. Vælger du nogle af de mere nordiske træsorter vil det være svært at skaffe én planke. Derimod kan vi lave et bord af flere sammensatte planker, som ligner én planke. Du skal kigge meget tæt på for at kunne se at det ikke er én planke.

Uanset, hvilken type plankebord ud vælger, så kan du være sikker på at du får kvalitet for pengene. Alle vores borde er håndlavede af vores danske snedkere. Derudover er du sikret at plankerne ikke vil give sig med tiden, fordi alle vores planker er tørret samt ovntørret. De er FSC godkendte, hvilket er dit bevis for at træet kommer fra steder, hvor der ikke fældes mere træ end, der kan nå at gro nye. Vi oliesliber alle vores plankeborde af flere omgange, så træet bliver mættet tilstrækkeligt og derfor ikke vil suge. Vi afslutter alle møbler med en voksbehandlig, for at gøre overfladen endnu mere resistent overfor væsker og andet det vil eksponeres for i en hverdag.

Scroll til toppen