Plankebord af stilladsbrædder – 2.800 kr

Et plankebord er et unikt møbel, da det er fremstillet af organiske materialer. Det giver et rustikt præg til din spisestue samtidig med det er let at tone op og ned for det rå look med brugskunst. Vores spisebord er lavet af stilladsplanker fra danske byggepladser og fremstillet af genbrugstræ. Plankerne kan have forskellig patina alt efter, hvor længe de har stået ude,men de fleste vil have en grålig farve.

Plankerne har været brugt til stillads arbejde igennem flere årtier og træet er derfor hærdet. Man kan for at skåne plankerne anvende en glasplade så der ikke sætter sig fedt og snavs. Stellet er lavet af vandrør og er en perfekt kombination af rustikke elementer til et nordisk hjem. Den traditionelle højde for et spisebord er omkring 70cm højt, men længden kan derimod variere alt efter kundens ønsker dog med en maks længde på 3 meter.

spisebord med vandrørstel
Bordet koster 2.800 kr. og måler 180x70x70cm

Vi skærer selv plankerne til alt efter, hvor lang du ønsker dit spisebord skal være. Vi kan også justere bredden alt efter, hvor mange planker du ønsker. Det er et meget unikt bord, da der ikke er en der har et magen til. Det kan sættes sammen med mange andre rustikke møbler, som f.eks. en vinreol af paller eller et lyst sofabord af kabeltromler.