fbpx
Rivertable og epoxybord fra raw circle

Personlige Rivertables

Epoxybord med vandbaseret epoxy

Hos Raw Circle kan du få specielt fremstillede epoxy borde som er personlige. Vær med igennem hele processen og få stor indflydelse på udtrykket af dit bord. Dette bord blev produceres til en kunde, som ønskede et personligt bord, hvor skoene fra kundens hest var støbt nede bordet. Der er ikke noget sjovere end at have et bord, som du selv har været med til at producere. Derfor kan du hos Raw Circle selv bestemme træsorter, farven på olieringen og farven samt tykkelsen på din river.

Sæt dit eget præg på dit Rivertable

Denne kunde, som bestilte et personligt bord med heste sko i, havde givet udtryk for at det skulle ligne hesten stod på alle fire ben i vandkanten. Derfor har vi valgt at producere riveren i en lettere gennemsigtig nuance, så hesteskoene stod frem. Dette bord er fremstillet i sortolieret flådeeg. Vi har været ude og afhente mere end 200 år gammelt egetræ, der blev plantet til fremstilling af træskibe til “Slaget På Reden”.

rivertable og epoxybord fra raw circle
Rivertable og epoxybord fra raw circle

Rivertable af flådeeg

Da Danmark-Norge tabte Slaget på Reden i 1807, og briterne tog den danske orlogsflåde, ofte omtalt som Flådens Ran, blev der udstedt en kongelige forordning om at plante nye egeskove, så man kunne sikre flådens behov for flådeeg til at bygge nye krigsskibe.

Men med den teknologiske udvikling i de følgende 200 år, forsvandt Flådens behov for disse egetræer. Ved årtusindsindskiftet stod 90.000 egetræer klar til, efter kongelige forordning at blive fældet, men i dag har vi ikke brug for dem til at bygge krigsskibe.

GuideServiceDanmark.dk
Scroll til toppen