fbpx

Mørk svævehylde i egetræ

Sort egetræshylde

Rustik hylde i egetræ

Hvis du er på udkig efter noget råt og rustikt til dit køkken-alrum, så skulle du købe dig en sortolieret hylde i egetræ. Du kan bruge den til at pynte op i køkkenet eller stuen. Eller til at stille dine vinkaraffel og kagedåse på. Det er en smuk dekoration til køkkenet, som kan skabe kontrast i hjemmet.

Svævehylde i egetræ

Mørke egetræshylder

En mørk hylde bringer et super cool og råt look til dit køkken. Du kan skrue op og ned for det rustikke look med accessories. Bruger du eksempelvis mørke nuancer og stærke farver vil du forstærke det rå image. Hvis du derimod vil nedtone det rustikke, kan du bruge accessories i lyse toner.

Du kan selv vælge mål og oliering på din egetræshylde. Hvis du vil have en svævehylde, sørger vi for beslag og monteringsvejledning. Alle vores hylder olieres for at højne slidstyrken og mætte træet. Hvis du er til et råt look i hjemmet kan du sammensætte din hylde med et kabeltromlebord. Det er et rustikt bord, som har en masse patina og en historie i den danske byggeindustri. Du får derfor også en historie med, når du køber et af vores kabeltromleborde.

Scroll til toppen