fbpx

Rustikt kabeltromle bord

Få et unikt sofabord af kabeltromler som ingen andre har. Vi laver rustikke sofaborde af gamle kabeltromler. Der er ikke en kabeltromle, som er ens og netop dette gør dem til et unikt interiør. Hos Raw Circle elsker vi når noget er anderledes end det andre har. Derfor laver vi kun borde af kabeltromler, som har været i brug i mange år.

sofabord af kabeltromle

Sofabord af kabeltromler

Kabeltromler kan bruges i mange sammenhænge. De er perfekte som sofabord, da de ikke fylder og er lette at flytte rundt på. Et sofabord af kabeltromle er nemt at dekorere med en blomst eller nogle lys. Det giver en mere nordisk karakter til dit hjem og kan kombineres med andre rustikke møbler. Kabeltromlerne kan laves til et enkelt sofabord, eller sammensættes af to separate.

Hvor stort skal dit kabeltromlebord være?

Du kan få sofabordet i forskellig diameter og højde alt efter, hvad dine behov er. De mest anvendte mål for et sofabord af kabeltromle er en diameter på 80cm med en højde på ca. 45cm høj.

Kabeltromler fra byggebranchen som sofabord

De danske byggebrancher bruger kabeltromler til at holde elledninger og derfor står de ofte ude i mange år. Dette gør dem hårdføre da de mættes af regn, sne og slud. Udover at træet bidrager det danske klima også med en særlig flot patinering. Nogle kabeltromler vil være mørke og andre vil være blevet helt grålige.

Et perfekt rustikt bord til stuen

Et sofabord af kabeltromler er det perfekte møbel som sofabord. Rustikke møbler passer ind i stort set alle hjem. Bordene brændes forskelligt og har en forskellig patina. Sammensæt kabeltromle bordet med andre rustikke møbler som f.eks. en mørk beton taburet eller en rustik vinreol af paller. Det er ikke kun et flot møbel, men det er også et møbel, der støtter op om bæredygtighed, da det er lavet af genbrugstræ fra byggepladser.

Scroll til toppen