fbpx


TEAM RAW CIRCLE

Lidt om vores historie

Skandinavisk interiør er blevet et meget attraktivt inventar og der fokuseres i øjeblikket meget på bæredygtighed.
 Hos Raw Circle København ApS har vi valgt at ligge vægt på nordiske materiale blandet med en elegant rå stil. Derfor startede vi ud i 2017 med at lave vores første trallebænke og kabeltromle borde. Det tog hurtigt om sig og vi skabte her vores første kundekreds. Mange gengangere begyndte at spørge ind til om vi også lavede borde og derfor begyndte vi så småt at udvidde vores sortiment med plankeborde, sildebensborde, epoxyborde samt betonborde.

Vi stod i min fars garage og lavede trallemøbler om vinteren og i hans have om sommeren

Efter et års tid var vi nødt til at flytte ud af min fars have og finde et andet større sted. Vi fandt vores værksted på 100 m2 i Gørløse, hvor vi også havde showroom. Det var en god start for os til for alvor at komme igang. Men så fik vi endelig vores lokale i Allerød på 700 m2. Her kan vi rigtig udfolde os og få fremstillet en masse borde. Vi går meget op i håndværket og at alle møbler er produceret efter kundens ønske. I dette nye lokale kan vi udfolde os med en masse nye ideer og kreative sider, så vores kunder kan få mange flere spændende møbler.

År 2020 har været vores bedste regnskabsår på trods af pandemien
Året 2020 blev vores bedste regnskabsår til dato. Vi gik fra at være 3 i start 2020 til at være 7 året efter. Alle vores kunder har tydeligt kunne mærke at de ikke har haft samme mobilitet ift. at rejse og arbejde hjemmefra. Derfor har mange haft lyst til at dekorere deres hjem med vores flotte borde. Derudover har vi fået nyt showroom, på samme adresse, hvor vi har udstillet færdiglavede borde til inspiration for vores kunder.

SNEDKER MØBLER

Håndlavede spiseborde skræddersyet til dit hjem

Vi skræddersyr alle vores møbler udfra kundens behov om størrelse, farve og bordben. Du kan derfor få et helt unikt bord, som du selv har været med til at sætte dit præg på. Alle vores møbler er håndlavet af danske håndværkere, der har mange års erfaring i faget. Når et bord er færdigt er vi to som undersøger bordet efter fejl, før det bliver godkendt til afsendelse. Der er derfor en høj grad af kvalitetstjek på alle vores møbler.

håndlavede møbler

Plankeborde og Epoxyborde

Vi kan lave spiseborde, sofaborde, natborde, sideborde, skriveborde og mange andre typer af borde alt efter, hvad du er på udkig efter. I vores sortiment kan du finde skræddersyede Epoxyborde og massive Ovntørrede Plankeborde. Du får derfor et 100% unikt og håndlavet bord, som er fremstillet udelukkende til dit hjem.

Du er med i hele processen

Fortæl os, hvor stort dit bord skal være, hvor mange der skal sidde ved bordet og hvilke typer af bordben, samt hvilken farvenuance, som du ønsker. Så laver vi et bord til dig, som matcher dine kriterier. Det er vigtigt for os at du er med i meget af processen, så vi er sikre på du får det møbel, som du har i tankerne. Det giver en tryghed for vores kunder at kunne følge med i gennem processen.

Produktionstid & Levering

Vi laver alle vores møbler på bestilling og har en produktions tid på ca. 8-10 uger.
Personlig levering og montering i Hovedstaden/Nordsjælland 800 DKK og resten af Danmark til kantsten for 1.000 DKK

DANSK HÅNDVÆRK

Vi håndlaver alle vores møbler, så du er sikret et god solid dansk kvalitet. Tiden man bruger på møbler afspejles i kvaliteten

SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER

Vi skræddersyer alle produkter til dine ønsker om længde, højde, bredde, farve og udtrykket på produktet.

BÆREDYGTIGE MATERIALER

Mange af vores borde er fremstillet af bæredygtige materialer fra den danske byggeindustri.

Kontakt os

TLF. 31 37 30 52

CVR. 40817794

Vassingerødvej 105,
3540 Lynge

Scroll til toppen