Hjørnebænk af traller

Hjørnebænk af traller

Praktisk hjørnebænk til altanen af traller

Nu kan vi lave hjørnebænke til din altan eller terrasse, der passer på dine præcise mål.Mange har en altan eller en terrasse med vinkler der gør det umuligt at få en bænk til at passe. Raw Circle har derfor fået adskillige efterspørgsler på hjørnebænke, som er speciel lavet efter kundens ønske om egne mål. Vi kan lave rustikke bænke i nordisk design efter målene på jeres altan/villa.

Hjørnebænk til terrassen af genbrugstræ

Traller er blevet brugt i byggebranchen i adskillige årtier og er derfor et godt materiale til udendørs møbler. Vores bænke behøver ingen form for vedligeholdelse og kan stå ude i alt slags vejr. Vi sliber dem fri for overfladiske splinter, men sørger for at bevarer trailernes naturlige patina. Traller kan fås i mange nuancer, men vi er vilde med dem, der har tegn efter at have været i brug og derfor har tilegnet sig en speciel patinering man ikke kan købe sig til i nye traller.
Hjørnebænk af traller til altan

Hjørnebænk af traller altan

Du kan fortsætte den nordiske rustikke stil ved at sammensætte din terrasse bænk med en brændt vinreol af europa paller eller en rå mørkbeton taburet.

Scroll til toppen