fbpx

Epoxybord med lys

Bord med LED lys og epoxy

Vil du have et helt unikt sofabord? Hos Raw Circle kan du få et River table epoxybord med lys i. Lyset giver epoxyen et helt nyt udtryk. Vi er vilde med at integrere lys i vores epoxyborde. Det giver en fed effekt at man kan orientere sig om natten, hvadenten det er i et sengebord eller i hovedgærdet. Indirekte belysning giver en lækkert orienteringslyst, som kan anvendes både i et sofabord, skrivebord og mange andre typer af borde.

Bestem selv farven på epoxyen til dit bord

Du kan selv vælge farven på din epoxy og herved også farven på LED lyset. Ofte kommer vores kunder med et inspirationsbillede, som de viser os. Mange gange er kunden selv med, når der skal støbes, så vi er sikre på at kunne ramme den rigtige farvenuance, som de ønsker. Det er derfor borde, som er designet helt specielt til dig og udefra netop dine ønsker.

Intelligente borde med lys sensor og tidsindstilling

Vi kan både sætte bevægelses censor under bordet så lyset tænder, når du stiger ud af sengen om natten. Herudover kan man tidsindstille det, så lyset slukker af sig selv. Det er meget praktisk i blandt andet natborde, at kunne indstille lyset på en tidsindstilling. På den måde bruger du kun den mængde strøm, som du har behov for. Den tænder, når du bevæger din hånd/fod ned ved bordet og slukker selv igen.

Natborde med lys

Det er enormt praktisk at have et sengebord med en lyssensor i. På den måde vil alle i soveværelset ikke blive vækket, hvis der er en, som skal op om natten eller går sent i seng. Lyset indstiller du selv til, hvornår det skal slukke. På den måde undgår du også at lyset står tændt for længe ad gangen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen