fbpx

Epoxybord med LED lys og oplader

Epoxybord med LED lys — I Valnød

Vi er helt vilde med intelligente borde! Derfor brænder vi meget for at lave blandt andet epoxyborde med integreret LED lys og sensor i. Det har været meget populært i USA i mange år, men er først blevet opdaget i Danmark indenfor det sidste års tid. Vi håndlaver alle vores møbler i vores værksted i nordsjælland, hvor vores danske snedkere laver bordene. Du kan derfor få et bord, som er designet til netop dit hjem og på dine mål. Det fedeste ved vores epoxyborde er at du også kan få støbt elementer ned i den. I dette bord er det en vinduespudser, som gerne vil have sin skraber og sæbe nedstøbt til sit skrivebord på kontoret.

Epoxybord med LED lys — Bestem selv hvor længe lyset skal være tændt

Mange vil gerne have LED lys i deres epoxyborde, fordi det giver en flot indirekte belysning uanset om det er i deres skriveborde eller i deres natborde. Vi har lavet mange natborde med lyssensor i, fordi det giver en behagelig belysning, fremfor at blive vækket med en lampe oppe fra loftet.

epoxybord med led lys

Borde med integreret oplader — Til natbord og skrivebord

Vi får mange forespørgsler på borde der har integreret opladere i. Dette er typisk til konferenceborde, skriveborde eller natborde. Det er praktisk at kunne oplade sin telefon ved blot at ligge den på dit natbord. Du kan skjule dine ledninger og blot have den liggende ved siden af dig. Det samme gælder for skriveborde og konferenceborde.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen