fbpx
Epoxybord blå

Epoxy sofabord

Vil du have et unikt epoxy sofabord, som ingen andre har? Hos Raw Circle specielt fremstiller vi alle vores borde, så vores kunder med sikkerhed kan få et bord, der matcher deres forventninger. Mange køber deres bord over nettet hos et varehus, hvor bordet er maskinlavet. Men hvad er det sjove i det? Så er der mange andre, der har præcis det samme bord.

Skræddersyede Epoxyborde

Derfor tilbyder vi hos Raw Circle at du kan komme ud til vores Showroom/Værksted og vælger netop den typeplanker, som dit bord skal bestå af. Vi skræddersyer bordet til dine ønsker om træsort, oliering og valg af bordben. Vi vil meget gerne guide dig til det bedste valg ud fra dine kriterier, men det er dig selv, som afgør hvordan dit bord skal se ud.

epoxybord

Vores sofaborde laves af vandbaseret epoxy

Alle vores epoxyborde fremstilles af vandbaseret epoxy og forskellige træsorter samt bordben. Det er meget forskelligt, hvilken farve vores kunder vil have i deres epoxy. Derfor kan vi skræddersy epoxybordene til netop den farve, som du har lyst til. Vi kan også give dem et flot skær med en glitrende effekt eller i helt neutrale glasklare farver. Mange vælger også at få støbt elementer med affektion ned i bordet. Det vil blive indkapslet af epoxyen og holde evigt.

Bordben til Epoxyborde

Hos Raw Circle kan du selv bestemme, hvilken type bordben, som du vil have på dit bord. Vi har mange forskellige typer, som du kan vælge imellem. På den måde kan du bedst muligt, få skræddersyet et bord, som matcher til dit hjem. Vi specielt fremstiller alle vores ordre, i tæt samarbejde med vores kunder. Vi håndlaver alle vores borde og bruger meget tid på at efterkomme vores kunders ønsker. Du vil derfor altid blive hørt og påsat dit præg på dit bord. Hos Raw Circle laver vi borde i mange forskellige prisklasser. Dette giver dig mulighed for, selv at vælge, hvilken pris dit bord skal koste.

Scroll til toppen