fbpx

Epoxy sofabord i akacietræ

Epoxybord med valnød

Epoxy sofabord

Vi skræddersyer sofaborde og spiseborde i epoxy i samarbejde med vores kunder. Du er derfor med i processen hele vejen. Det er dig selv, som bestemmer træsorter, farven på din river og hvilke bordben, som du vil have. Vi forsøger altid at efterkomme vores kunders ønsker i alt, hvad vi laver. Vi forsøger at have så tæt dialog med vores kunder, som mulig. Dette er med til at sikre dig, at du med stor sikkerhed, får præcis den type bord, som du har i tankerne.

epoxy sofabord

Hvad er et epoxybord?

Det er ikke alle, som er bekendte med, hvad et epoxybord er. Denne type borde er meget udbredte i USA og andre steder i verden. Det som denne type bord er kendetegnet ved, er den stribe af glaslignende materiale i midten af bordet. Vi bruger vandbaseret epoxy i alle vores borde, så du undergår alle de skadelige kemikalier. “Floden i midten bliver til et hårdt materiale, der er så stærkt som glas. Det er hårdført og vil holde længe. Du kan selv vælge, hvilken træsort du vil have. Vi kan lave epoxyborde i egetræ, akacietræ og elmetræ alt efter, hvilket udtryk og farver du ønsker dit bord skal have.

Hvad er forskellen på et epoxybord og et rivertable?

I modsætning til hvad mange fejlagtigt tror, så er epoxyborde og rivertables faktisk det samme. I vores akacietræ vil der automatisk være en lys kant, som vi kalder “stranden” da dette ligner en strand set fra et fly. Derfor har denne type borde med epoxy i midten fået navnet “rivertables”, da blå epoxy ofte anvendes i midten og ligner en flod.

Scroll til toppen